Saturday, May 21, 2011

kerenah kecik bubu

wahhh ary ni ary sbtu aku bgon awl gle pkol 9 lbey ,aku bgon bsoh2 muka gosk gigi pntng gle! pas tu aku tron mkn ,hbs perut da lpar gle kot! n aku pown tax tahu nak buat ape ,aku on9 skjp chat nan adibah , heee
pas tu ye out chat nan yaya mahfuz plak ,pas tu ye out chat nan sher jenab ,kowng da cm brjnji bole tax ?haiyaa
pas tu aku out ,,
mata pown da naik stimm psl penat smlm tax hbs ag yelaw dri pgi pai ptng aku kt pb buat keje khusus,mne tax penat bdn aku beb! robot pown pndai rehat au ,,
n aku pown smbung tytow dripda pkol 9am lbey pai pkol 4.30pm bru  aku bgon ..
perhh ,mmg aku rasa aku da trlbey tytow ,
naik tingtong kple aku ,tax prnh aku tytow slama ni ,huh!
haiiii*mengeluh
keje khusus ,keje khusus ..knpe lak suka tmbhkn mslh aku .ingt lps exam da bole rehat tpi haishh
sakit plak aty aku blee ingt blekk..hurmmm
time disekolah aku buat keje khusus
hee sempat amik2 pic,hbs asyk perah otak jee ,bosan kan .
haa ni kelas aku hee,kemas tax ? 
tmpt aku duduk tu tmpt aku brljr yg dua tmpt duduk dri depan..
port aku selalu lpk n tytow kt tmpt blkng tu ,haa yg ade pntuu brlkng
port tu laa trbaikk bnyk angin msokk heee.
haa ni zul ye suka men dance dlm kelas ,kdng2 if ktewong bosan ye lah jdi penghibur hee
peewiitt ,romatik yoww!
haha yg lain buat keje khusus ko brdua jee brlendir hahah.
akemm ko jge mmbe aku ni baik2 lau tax aku croh myra gigt ko haha :P
yee saya bdk kelas 5 audit :P

ni ade vid ktewong kt lib pb 
sajaa bosan2 lps ciap separuh mmbuat keje khusus akaun :))

video